22 martie, 2007

aripi....




Am vazut recent un film ,super filmu ,si in filmu asta sa incercat sa se scoata ceva in evidenta: in lumea asta in care noi traim.... facem ce vrem noi.... dar ceea ce facem va conta atunci cand vom muri.... Filmul vrea sa arate ca noi trebuie sa ne castigam aripile aici pe pamant pt ca Acolo sa putem zbura.... Personajul principal a facut toate ”prostiile si prostioarele” posibile pt ca apoi sa fie salvat si sa isi castige aripile pentru a putea zbura.

Ma gandeam ca atunci cand voi muri oare voi primi eu aripile cu care voi putea zbura in slava Sa ..... care e parerea Lui ?? Merit eu acele aripi cu care voi putea sa zbor .... sa ma plimb prin nemarginitul Rai.... Le merit eu Doamne ?

Ajuta-ma sa pot primi ARIPILE care nu obosesc niciodata.... sa fiu demn cu adevarat de ele......

Voi .... meritati acele aripi ?!?!

...StaticX

11 Comments:

naomi said...

sti ce ii trist??? ca in rel life s-ar putea sa n-avem tp sa facem toate prostiile si prostioarele si sa apucam sa fim salvati...

Blog Team "Alexa Popovici" Arad said...

ideea era ca uni tre sa treaca si prin chestii neplacute pana a putea fi salvati .... da .... ideea cea mai importanta e sa ne gandim la viata noastra ... la comportamentu nostru ... facem noi oare chiar ceea ce trebe in viata ?! suntem noi pe placul Lui ?! "meritam" noi acele aripi ?! ....

Anonim said...

da, mey odrian:P, unii trebe sa treaca prin multe pana sa poata fi salvati, crede-ma! Boli, parnaie. batai; cand isi pune Dumnezeu ochii pe tine si te cheama si tu dai inapoi si-ti continui viata de kkt, o sa o patesti rau, o viata mai de kkt o sa duci pana nu cedezi:), pana nu recunosti ca esti un kkt cu ochi si fara Isus esti un 0, nu o sa faci nimic:)!

shoky_mb said...

ai dreptate nap

Anonim said...

nu cred asta..si nici nu cred k trebuie sa treci prin prostii si prostiioare..asta ii prostie...Domnul Isus o trecut rin batai si batjocuri..moarte..k tu sa poti primii aripi fara nimik...si El le da oricui...prostiile si prostioarele sunt prostia omului...
si DUmnezeu da boli si necazuri entru ca il iubeste pe om ..da el ii incapatanat..nu trebuie sa treci prin astea..este cale mai simpla...a Domnului Isus!!!;)

Anonim said...

Nimeni nu o zis ca trebuie fix sa treci prin astea, spuneam ca multi trec prin asta din cauza incapatanarii

Anonim said...

da anonymou:D..sunt de-acord cu tine...unii sunt incapatanati..si totusi daca God are un plan cu ei se tine de ei...si asa e o binecuvantare[boli parnaie batai} cum ai zis si tu..

roshoo said...

dap...dar cateodata oamenii,chiar dak sunt trecutzi prin multe incercari tot nu se intorc la El...ci poate mai rau,se impotrivesc cu totul lui Dumnezeu,spunand k dak El chiar exista d c ii lasa sa treaca prin asa cv.....sau fac promisiuni desarte like"dak ma ajutzi sa trec peste asta promit k ma intorc la Tine"...ceea ce ei nu fac!Dar sunt si cazuri fericite in care ei se intorc la Dumnezeu si El face din ei o lucrare buna!;):D

Muntean said...

stii ce m-am ganditi eu??? ai zis acolo ca merit eu aripile?? in nici un caz nu le meritam...nici daca te-ai ruga toata viata ta in continuu..:)noi nu le meritam...este darul nemeritat de la Dumnezeu...nu prin fapte ca sa nu se laude nimeni!!

Anonim said...

Vreau sa va spun la toti.. '' Toate lucrurile care le discutam, sa le discutam, incat sa aducem slava lui Dumnezeu, va rog!

Aniela said...

ala e ``har``....primim ceea ce nu meritam!!!!favoare , dar nemeritat!!!:):):)primim apripile din cauza lucrarii terminate de la cruce......nu din cauza a ceea ce facem noi.....``prin credintza suntem mantuiti, nu prin fapte, ca sa nu se laude nimeni``...:)